Bike Holder mobilhållare till cykeln, 4-6 tum

 

Bike Holder mobilhållare till cykeln, 4-6 tum

En mobilhållare till cykeln underlättar ditt liv. Genom att placera din mobil på styret kan du följa kartor, ringa samtal eller hålla koll på tiden utan att riskera din säkerhet genom att behöva hålla i mobilen. Silikonhållaren kan roteras i 360 grader. Detta innebär att du kan justera din mobil till just den position som är bekväm för dig när du cyklar.

Flexibelt och slitstarkt: Ett hållbart gummiband fäster varje hörn på telefon tätt mot fästet som placeras på styret. Det elastiska gummibandet kan sträckas upp till fyra gånger och håller din mobil på plats. Även om du cyklar på ojämna och steniga väger håller det elastiska silikonbandet din mobil på plats.

Smart design: Det elastiska bandet är tillverkat av tåligt silikon. Det mjuka materialet absorberar stötar och skyddar din mobil från skador. Jämfört med plasthållare för mobiler så är silikoncykelhållaren mer beständig mot vibrationer och stötar. De justerbara monteringsbanden gör det enkelt att fästa eller lossa mobilhållaren kring ditt cykelstyre.

Flexibelt silikonband

360 graders rotation

Passar alla styren

För mobiler mellan 4-6 tum

Färg: Grå

Vikt: 34 g

Storlek: 13 x 6.3 x 5 cm