Kolink Observatory HF GLASS ARGB

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

 

Kolink  Observatory HF Mesh ARGB

pgw-ch-kol-109

Kolink Observatory HF Glass ARGB

Detta chassi har sex Kolink Umbra ARGB-fläktar och är ett färgstarkt och funktionellt chassi med gott om plats för kraftfull hårdvara. Med integrerad ventilation och dammskydd, har detta chassi massor av naturligt luftflöde för att hålla dina komponenter svala.


• Mid tower chassi med utmärkt ventilation

• Sex förinstallerade Kolink Umbra ARGB 120 mm och 140 mm fläktar

• Omfattande hårdvarustöd inklusive ATX-moderkort och 330 mm GPU-utrymme

• Frontpanel i glas samt sidopanel i härdat glas med gångjärn

• Integrerad kabeldragning för clean design

Observatory HF

Kolink Observatory HF Glass ARGB är konstruerad av 0,5 mm SPCC-stål, med frontpanel i antingen mesh, glas eller platt metall. Det finns två Observatory HF-modeller, båda tillgängliga i svart eller vit finish. Detta är Glass-utgåvan, med en snygg frontpanel av glas, omgiven av svarta paneler för en klassisk design.

Utrymme för kylning

Det ingår sex förinstallerade Kolink Umbra ARGB-fläktar i Observatory HF Mesh, både 120 mm och 140 mm modeller. Det finns tre 140 mm fläktar monterade på frontpanelen, två 120 mm fläktar på toppen och en fläkt på bakpanelen. Dessa fläktar kan styras antingen via den integrerade RGB-knappen på I/O-panelen eller genom att den ledande 140 mm fläkten ansluts till ditt moderkort med en 5V 3-pin adapter.


Som ett alternativ kan frontpanelen rymma upp till tre 120 mm fläktar, medan toppanelen rymmer två 140 mm fläktar. Utöver detta finns fästen för två 120 mm fläktar på PSU-höljet.


För den som vill montera vattenkylning finns det stöd för radiatorer upp till 360 mm i fronten och 120 mm bak. För CPU-kylare finns det utrymme upp till 160 mm.


Stöd för hårdvara

Kolink Observatory HF Glass ARGB har utrymme för Mini-ITX, Micro-ATX och ATX-moderkort, med sju expansionsplatser på bakpanelen för att stödja PCIe-enheter. Det finns 330 mm utrymme för GPU:er, vilket gör detta chassi kompatibelt med ett brett urval av grafikkort på marknaden.


PSU-höljet erbjuder plats för ATX-nätaggregat upp till 180 mm lång, samt plats för fyra diskenheter. Två kan antingen användas för 2,5" eller 3,5"-enheter, medan de andra två är uteslutande för 2,5" SSD-enheter.


För att ge dig varierat anslutningsstöd har Kolink Observatory HF Glass ARGB en omfattande I/O-panel. Den har en USB 3.0, två USB 2.0 och HD-ljud, samt en fläktkontroll och återställningsknapp.