Logitech G105 Gaming Tangentbord

349 kr
279 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Logitech G105 Gaming Tangentbord

Bakgrundsbelysningen har lång livslängd och två olika ljusstyrkor, och kan även stängas av helt. Det innebär att du kan se tangenterna även om du spelar i ett mörkt rum.
De sex programmerbara knapparna med tre lägen var ger upp till 18 möjliga makrokombinationer per spel. Du kan utföra enkla knapptryckningar eller komplicerade makron med flera tangenttryckningar, mushändelser, anpassade fördröjningar och upprepningar. Du kan till och med spela in nya makron medan du spelar.

Använd upp till fem knappar samtidigt. Du kan utföra flera och mer komplicerade kommandon utan de störningar eller den s.k. ghosting som kan inträffa på andra tangentbord.
Snabbknapparna för multimediekontroll ger omedelbar åtkomst till funktioner som volym, ljud av, start, stopp, paus samt framåt och bakåt. Du kan alltså styra fler funktioner från tangentbordet.
Om du växlar från skrivbordsläge till spelläge inaktiveras Windows- och snabbmenytangenterna, så att spelet inte avbryts om du råkar trycka på fel tangent.

Logitech® Gaming Keyboard G105 är ett smart verktyg för seriösa spelare. Med bakgrundsbelysningen kan du spela långt in på natten. De sex programmerbara G-knapparna med tre lägen var ger upp till 18 möjliga makrokombinationer per spel.* Du kan utföra enkla knapptryckningar eller komplicerade makron med flera tangenttryckningar, mushändelser, anpassade fördröjningar och upprepningar. Du kan till och med spela in nya makron medan du spelar. De förbättrade key rollover- och anti-ghosting-funktionerna innebär också att du kan utföra flera, och mer komplicerade, kommandon utan de störningar eller den s.k. ghosting som kan inträffa på andra tangentbord. Med snabbknapparna för mediekontroll kan du styra fler funktioner från tangentbordet. Och när du växlar från skrivbordsläge till spelläge inaktiveras Windows- och snabbmenytangenterna, så att spelet inte avbryts om du råkar trycka på fel tangent. *