Dreamhouse Dra-på-lakan 140x200/220 cm. Grå

 

Dreamhouse Dra-på-lakan 140x200/220 cm. Grå

Dreamhouse Dubbel Jersey Hoeslaken – 140x200/220 – Grijs – Lekker Zacht

Mått 140 x 200/220 cm. + 40 cm.

Letar du efter ett bomullslakan av hög kvalitet som helt täcker madrassen? Då är jerseyen från Dreamhouse® ett absolut måste! Lakanet känns inte bara väldigt mjukt utan säkerställer samtidigt en bekväm och behaglig nattsömn. Dessutom är den lätt att kombinera med dina nuvarande påslakan och hemtillbehör.

Lakanet har ett elastiskt band och har en hörnhöjd på 40 centimeter, så att du kan dra det snyggt och smidigt och det håller sig på plats medan du sover. Dessutom är den helt tillverkad av högkvalitativ bomull, vilket säkerställer en absorberande och ventilerande effekt. Detta resulterar då i en fräsch och torr sovmiljö, så att det känns skönt och svalt även under varma sommarkvällar.

Tillverkad av högkvalitativ bomull och finns i olika färger

Har en hörnhöjd på 40 cm vilket täcker hela madrassen

Känns väldigt mjuk och säkerställer en behaglig nattsömn

Utrustad med resår vilket gör den snygg och smidig

Sitter på plats medan du sover och växlar inte

Har en absorberande och ventilerande effekt

En fräsch och torr sovmiljö hela tiden

Lätt att kombinera med ditt nuvarande påslakan och hemtillbehör

Tvättbar i 60°C, lämplig för torktumlaren och helt strykfri

Mycket enkel och snabb att använda

100% Jersey bomull

Lakanet är helt tillverkat av 100 % jerseybomull vilket gör att det känns väldigt mjukt och behagligt mot huden. Dessutom har materialet en absorberande och ventilerande effekt, vilket säkerställer att det snabbt absorberar fukt. Detta bidrar till hygienen och du har en torr och fräsch sovmiljö när som helst.Dessutom säkerställer det att du kan njuta av det i flera år utan att kvaliteten försämras.

Elastisk och idealisk hörnhöjd

Påslakanet Jersey från Dreamhouse® har ett elastiskt band och den har även en hörnhöjd på inte mindre än 40 centimeter, så att madrassen är helt täckt. Dessutom kan du enkelt dra det snyggt och smidigt och det kommer inte att skifta eller lossna i onödan när du sover. Det betyder att du kan fortsätta sova ostört och lakan som är för små för din madrass kommer nu att vara ett minne blott.

Lugnande och hygienisk

Det slitstarka påslakanet är helt tillverkat av bomull och är specialdesignat med ett dubbelt lager. Dessutom väger den inte mindre än 220 gram, vilket inte bara känns mjukt, utan också säkerställer optimal stabilitet under sömnen. Materialet i kombination med vikten ger en hygienisk effekt, så att du skapar en rogivande och fräsch atmosfär i ditt sovrum.

Produktspecifikationer

Märke: Dreamhouse®

Serie: Jersey

Vikt: 220g

Material: 100% Jersey bomull

Målgrupp: Barn/vuxna

Hörnhöjd: 40 cm

Min madrasstjocklek: 15 cm

Max madrasstjocklek: 40 cm

Tvättbar: Ja (60°C)

Icke-järn: Ja

Lämplig för torktumlare: Ja

Elastisk kant: Ja

Hudvänlig: Ja

EAN 8717703801798