Bestway Luftmadrass, Inbyggd pump, 191x97x46 cm.

 

Bestway Luftmadrass, Inbyggd pump, 191x97x46cm

Ge dig själv den ultimata sömnupplevelsen med Bestway Tritech Air Mattress! Med en generös storlek på 191 cm x 97 cm x 46 cm kan du luta dig tillbaka och koppla av i total komfort.

Tritech™ invändiga stödsystemet ger en imponerande 44% mer stretchmotståndskraft än PVC, vilket innebär att madrassen håller trycket 19% bättre och är 18% starkare. Konturerad vertikal I-balk-konstruktion gör att du kan njuta av en jämn sovyta, oavsett hur du vrider och vänder dig.

Den inbyggda 220-240V~ AC-pumpen blåser upp madrassen på bara 3 minuter, vilket gör att du snabbt och enkelt kan göra sängen redo för natten. Ultra-Fresh® antimikrobiell behandling är inbyggd för att skydda produkten mot tillväxt av illaluktande bakterier, mögel och mjöldagg på sovytan, vilket ger en ren och fräsch sovyta varje natt.

Den bekväma flockade ytan ger en mjuk och lyxig känsla, medan den inbyggda kudden ger extra stöd för huvudet och nacken. Med en praktisk förvaringsväska och lagningslapp inkluderat, är denna luftmadrass ett smart och bekvämt val för inomhusbruk.

Upplev bekvämlighet och lyxig komfort varje natt med Bestway Luftmadrass - din kropp och själ kommer att tacka dig för det!

EAN 6941607329481