WEINYWCN Headphone headset 108U

 

Headphone headset 108U

Om den här artikeln

 Brusreducering och bredbandsljud: Mikrofonen i 108U USB-headsetet har avancerad Al brusreduceringsteknik som säkerställer kristallklar röst i bullriga miljöer för webbseminarier, callcentertjänster, kontorssamtal, onlinemöten och arbete hemma. Headsetet har en kraftfull inbyggd 40 mm högtalardrivrutin och bredbandsljudlösning som ger en fantastisk naturlig och tydlig HD-lyssningsupplevelse.

Lätt att använda: Plug and play, inga drivrutiner krävs, koppla bara in USB-kontakten på 108U-headsetet direkt till din dator, bärbara dator, stationära dator, Mac eller USB-kompatibel enhet och du är redo att använda. Om du väljer "3,5 mmDC+USB"-pluggversionen av 108U-headsetet kan du också använda 3,5mmDC-kontakten för att ansluta din kompatibla 3,5 mm-enhet (vanligtvis mobiltelefoner). 108 USB-headset för Dragon Nuance talking, Skype-chatt, Jabber, Microsoft Teams, Lync, Zoom, och är mycket effektivt vid inspelning, videokonferenser, telefonkommunikation och lyssna på musik. Obs: 3,5 mm DC-kontakten kan vanligtvis användas på datorer, men mikrofonen fungerar inte.

One-Button Outline: 108U USB-headsetet har olika pluggstilar, men funktionerna hos den inbyggda kontrollern är alla desamma. Du kan snabbt justera volymnivån, stänga av ljudet med en knapp och slå på mikrofonen med en knapp. Bekvämt och snabbt, så att du kan justera arbetsstatusen för 108U-headsetet efter miljön.

Bekväma att bära: 108U USB-hörlurar har mjuka öronkuddar i syntetiskt läder. Pannbandet är justerbart för att passa vilken huvudform som helst. Mikrofonarmen kan vridas 300 grader och mikrofonstången kan böjas fritt. Du kan välja att bära mikrofonen på vänster eller höger sida utan problem. 108U-hörlurarna är ergonomiskt utformade för långvarig användning utan att klämma i örat och utan tryck. Designad för affärssamtal, callcenter, videokonferenser, fjärrarbete på kontoret.